Gebruikt frituurvet/olie

Als u werkt in de horeca, in een grote bedrijfskeuken, sportvereniging of bij een industrieel bakbedrijf ontkomt u er niet aan om regelmatig uw gebruikte frituurvetten of -oliën te verversen.
Er is slechts één telefoontje nodig om dit goed te regelen. In overleg met u, halen wij volgens een vast ophaalschema uw frituurvet/olie op. Het schema is uiteraard afgestemd op uw verbruik.
Zo bent u ervan verzekerd dat de vetvaten of containers precies op tijd zijn omgeruild en u weer over nieuwe afstortcapaciteit beschikt. Natuurlijk ontvangt u van ons kosteloos lege vaten of containers.

Afhankelijk van uw opslagruimte en de hoeveelheid gebruikte frituurvetten of -oliën, kiest u voor een vat van 50, 100, 130 of 180 liter. Moet u dagelijks verversen en heeft u de ruimte, dan is een containertank van 500 of 1000 liter mogeljk een optie voor u. Voor hoeveelheden boven de 5000 liter, bijvoorbeeld bij grote industriële bakprocessen, is het mogelijk om het frituurvet of de olie door ons af te laten voeren per tankauto.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Als wij uw frituurvet/olie afvoeren, ontvangt u van ons een gedetailleerde afhaalbon met daarop vermeld hoeveelheid, soort en herkomst. Met deze officiële documenten kunt u verantwoording afleggen, mocht de overheid uw afvalboekhouding willen controleren.

INTERESSE?

NEEM CONTACT MET ONS OP
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.